Popis produktu
Parametry produktu
Produkt nemá žádné parametry.
Parametry produktu
Produkt nemá žádné parametry.
Popis produktu
POPIS
Sous Vide vakuovačka SV 1133 od výrobce Profi Cook využijete při vaření metodou Sous-Vide, což je vaření při nízké konstantní teplotě, kdy je zachováno maximum chuti, vůně, šťávy a vitamínů. Tato vakuová svářečka je vyrobena z nerezové oceli a je plně automatizovaná. Je to perfektní pomůcka pro dělení velkých množství jídla na menší porce. Uspoří místo a umožní bezpečné skladování jídla bez konzervačních látek. Vakuově uložené potraviny vydrží až 5krát déle čerstvé a zachovají si maximum vitamínů a živin. Vakuovačku můžete použít i na kořeněné a marinované potraviny se zaručeným zachováním aroma.
Vakuová svářečka vytvoří mimořádně široký svár pro spolehlivé skladování potravin. Plně automatické svařování a dělení probíhá pouze v jednom kroku. Je vybavena citlivou vakuovou pumpou, elektronickým sledováním teploty a regulací výkonu pumpy. Sací výkon je 12 l / min. Vakuovačka má elektronický senzor touch na ovládacím panelu. Vytvoří až 90 % vakuum (-0,8 bar). Vakuovačku můžete používat s běžnými fóliemi s maximální šířkou 30 cm. Součástí balení je 10 sáčků pro optimální sváření (5 ks 22 x 30 cm / 5 ks 28 cm x 40 cm + 1 x role 20 x 200 cm). Vakuovou svářečku využijete i při vaření v mikrovlnné troubě. Má 4 kontrolky a nádobu pro přebytečnou tekutinu a vlhkost. Kabel lze navíjet.
TIP: Cílové teploty pro daný typ masa, ryby, vejce nebo zeleninu a doporučené časy vaření metodou Sous Vide najdete v přehledných tabulkách.
SPECIFIKACE
- Příkon: 110 W
- Sací výkon: 12 l / min
- Napětí: 220 - 240 V
- Frekvence: 50 / 60 Hz
- Materiál: nerezová ocel
- Barva: stříbrná
A jak to vlastně funguje?
Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.
Ochutit Zavakuovat Zlehka vařit
Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem. Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření
Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.