Nejnovější recenze ze sekce Svářečky fólií a vakuovačky
- všestranné použití
- vyšší provedení
- vakuování tekutých jídel
- chytrá, automatizovaná
Jsem fakt spokojená. Tato vakuovačka je hodně automatizovaná. Např. se sama uzavře, když načte fólii ke svaření, což je super pohodlné. Je potřeba si detailně přečíst návod. Zkoušela jsem vakuovat polévku do mrazáku a perfektní výsledek. Je praktické to vyšší provedení, pytlík s jídlem si pohodlně opřete o pracovní desku a nic vám nevyteče. Měla jsem dříve takovou základní od stejné firmy Foodsaver a musím uznat, že tohle je o několik levelů vyšší třída.
zatím zkoušíme, ale jinak vše v pořádku
pracuje
- skvělé
- Uvolní více prostoru v lednici jen musím doplnit folii na vakuovani i menší druh. Dá se uzavřít i jiný druh igelit. sacku
Splnil očekávané.
- Svařitelné obaly svaří, jen je třeba naučit se vystihnou čas po stisknutí a rychlost přejetí spoje
- Zatím funguje - kvalita odpovídá ceně
- Je to lepší řešení než rozbalené obaly sešívat kancelářskou sešívačkou
- Baterie (2x AÁ) nejsou součástí
- Chybí český návod
Zatím funguje bezchybně. Pohodlné používání, pěkný vzhled, praktické uložení el. kabelu
Vakuovačka funguje bez problémů a jednoduchá obsluha
- kvalita
Ještě nepoužito,uvidím až použiji.
Zboží odpovídá popisu, funguje jak má.
Cena výkon super.
- Vakuovačku mám chvíli takže zatím funguje jak má.
- Integrovaná řezačka folií
Integrovaná řezačka folií je sice fajn věc, ale nedořešená.
Jde o to, že pokaždé když chce uřezat další sáček tak musíte otevírat zadní část přístroje. A do této zadní části se dá jen dost těžko dostat. Bohužel je to vše z plastu a za ty "Packy" za které se to má otevřít se uživatel bojí zabrat aby něco neprasklo.
K tomuto přispělo i to, že k přístroji nebyl dodán návod. Ani v cizím jazyce, prostě žádný. Takže jsem vše studovala na youtube.
Docela mě zaráží, že hledám v krabici příslušenství, které jsem trochu tušila, že bude schováno v té zadní části přístroje. Ale vzhledem k tomu ,že nám nešla tato část ze začátku vůbec otevřít byla jsem celkem nepříjemně překvapená. Nakonec dle videa na youtube jsem použila trochu síly a zadní část otevřela, našla tam to příslušenství.
Takže příště prosím návod.
- je to dárek
- Nelze přikoupit jednotlivé vakuovací nádoby.
- Prodlouží kvalitu potravin.
- To snad i Vietnamaci na tržnici prodávají kvalitnější věci
Občas zataví, občas ne, jak se mu chce.
- Skladné
- Málo odsává